Digimedia Finlandin digitaulujen referenssit

Referenssit

 

"Digitaulut ovat olleet jo vuosia omien kanaviemme ohella päämediamme ottelumainonnassa. Mainoksemme on huomattu Pirkanmaalla laajasti, sillä kaudella 2019 teimme yleisöennätyksen ja kotiotteluidemme yleisökeskiarvo oli Veikkausliigan toiseksi paras heti HJK:n jälkeen. Mainonta digitauluissa on erittäin tuloksekasta ja yhteistyömme jatkuu."

Toni Hevonkorpi
Toimitusjohtaja, Ilves Edustus Oy

"Digitaulut ovat varsin tehokas ja toimiva mainoskanava, etenkin silloin kun uskaltaa pitää asiansa lyhyenä. Digitaulujen parhaita puolia meille on ollut nopea käyttöönotto ja hyvät sijainnit. Olemme saaneet kampanjoista hyvää palautetta etenkin silloin, kun olemme onnistuneet kuvavalinnassa ja lyhyen viestin kiinnostavuudessa. Digitaulut toimivat hyvin ja tehokkaasti perusnäkyvyydessä, lisäksi silloin kun haluaa olla näkösällä jotain muuta kampanjaa tukemassa."


Pertti Suuripää
Markkinointi- ja viestintäjohtaja, Tampereen Sähkölaitos

"Olemme tutkineet tarkasti eri mainoskanavien vaikutuksia ja ulkomainonta on ollut ylivoimaisesti tuloksekkainta."

Mikko Sipilä
Toimitusjohtaja, Rätinki Oy
"Haluamme aina kertoa mitä meillä tapahtuu ja milloin. Digitaulut ovat osa mainosmixiämme. Olemme saaneet hyvää palautetta tavastamme mainostaa, olla näkyvissä asiakasvirroissa. Tämä kyseinen mainosmuoto tukee näin mainonnan kokonaisuuttamme. Digitauluissa mainoksemme ovat myös helposti ja nopeasti muokattavissa tarpeen mukaan, jos haluamme tehdä muutoksia kesken kuluvan kampanjan. Kuluttajamessumme ovat pääsääntöisesti alueellisia ja haluamme niille täyden näkyvyyden omalla alueellamme, jonka saavutamme neljällä suurella digitaululla sisääntuloväylien varrella."

Jouni Aalto
Markkinointipäällikkö, Tampereen Messut

"Oulun Jätehuolto on hyödyntänyt Digimedia Finlandin suuria digitauluja informatiivisessa mainonnassaan. Taulujen ansiosta hyödyllistä lajittelunevontaa saavat myös ne henkilöt, jotka eivät muita tiedotteitamme lue tai joita asia ei kiinnosta. Esimerkiksi biojätteiden määrän kasvuun Digimedian näyttävillä digitauluilla on varmasti oma osansa."

Markku Illikainen
Toimitusjohtaja, Oulun Jätehuolto

"Olemme käyttäneet jo vuosia menestyksekkäästi digitauluja Oulussa ja Tampereella. Digimedian ratkaisu antaa ulkomainonnassa kampanjamarkkinointiin ratkaisevan edun näkyvyyden ja sisällön räätälöinnin osalta. Voin lämpimästi suositella digitauluja kaikille nykyaikaisesta ulkomainonnasta kiinnostuneille."

Juha Hakala
Markkinointipäällikkö, Halpa-Halli Oy

 

 

 

"Asiakkailtamme saadun palautteen perusteella näkyvyytemme on lisääntynyt digitauluissa toteutettujen kampanjoiden myötä. Kampanjoiden ajankohtaisuus ja näkyvyys ovat olleet meille tuloksekkaita sillä ne ovat johtaneet ostopäätöksiin."

Marja Jantunen
Myyntipäällikkö, Kastelli-talot Oy


"Mainoksemme ovat huomattu selvästi ja ne ovat tuoneet lisää asiakkaita pääkampanjoidemme aikaan."

Carita Tuunala
Markkinointipäällikkö, Oy Carlson

"Digitaulut toimii kohdennetussa mainonnassa, kuten tapahtumissa ynnä muissa. Taulut ovat oiva paikka olla esillä, sillä liikkuvathan asiakkaamme autoilla! Muistuttaa ja toistaa tarjouksista muista medioista."

Juha Mikkonen
Paikallisjohtaja, J.Rinta-Jouppi Oy"Mainonta digitauluissa on ollut helppoa ja olemme keskittyneet tässä kanavassa lähinnä ottelukohtaiseen mainontaan. Ottelumainosten häntänä on sitten ollut vaihtuva kampanjamainos. Digitaulumainonta on osa laajaa markkinointipakettiamme ja niiden kautta olemme tavoittaneet kuopiolaiset helposti ja tehokkaasti."

Paula Seppänen
Markkinointipäällikkö, KalPa

 

"Olemme toteuttaneet useamman kampanjan digitauluissa. Kaikki toteutetut kampanjamme ovat olleet tehokkaita ja suuresti huomattuja. Kampanjoiden vaikutukset ovat näkyneet suoraan asiakasmäärissä."

Taru Vähätalo
Toimitusjohtaja, GoGo Liikuntakeskukset

 

"Digitaulut on uusi huomiota herättäviä ulkomainosväline, jolla voi tuoda nopeasti julki ajankohtaisia aiheita, kuten tulevia ja käynnissä olevia kampanjoita. Digitaulut ovat luonteva osa Arinan mediamixiä."

Pasi Ruuskanen
Markkinointijohtaja, Osuuskauppa Arina

 

Huom! Referenssivideon mainoksien sisältämät tarjoukset ja etuudet eivät välttämättä ole enää voimassa.